O nas

Mi smo vaš strokovnjak za nogometna igrišča

Z več kot 10 letnimi izkušnjami smo pravi naslov za vaše želje na področju načrtovanja, izvedbe in vzdrževanja nogometnih igrišč. Naj si gre za nižje ligaški klub, mali nogomet ali profesionalno prvo ligo, mi poskrbimo za igrišče na najvišji ravni.

STROKOVNO SVETOVANJE

Dolgoletne izkušnje in strokovna izobrazba iz področja agronomije pripomorejo k temu, da bomo skupaj našli najboljšo rešitev in izpolnili vaše želje in potrebe.

PROFESIONALNA OBRAVNAVA

Naše storitve od prvega do zadnjega koraka temeljijo na profesionalnosti. Vedno boste vedeli kakšen je naslednji korak in kakšne možnosti se vam ponujajo.

DOGOVORJENE CENE – BREZ PRESENEČENJ

Naše ponudbe so jasne in pregledne ter zajemajo predvidene stroške, tako vas ob koncu ne čaka nikakršno presenečenje. Pred uradnim zaključkom se skupaj prepričamo, da je delo v celoti opravljeno kot je bilo dogovorjeno

KAKOVOST STORITEV

Storitve, ki jih opravljamo, temeljijo na izkušnjah in znanju strokovnjakov, pri čemer se poslužujemo sodobne opreme in modernih pristopov, kar nam omogoča najvišjo stopnjo kakovosti pri realizaciji projektov.

Profesionalna oprema in strokovna usposobljenost

Da bo izvedba igrišča ustrezala najvišjim predpisanim kriterijem, imamo profesionalno mehanizacijo, s katero bomo ustvarili igrišče, na katerem boste z veseljem trenirali in igrali in vam ga bodo vsi zavidali.

Naš strokovni team

Dolgoletne izkušnje, strokovna usposobljenost in izobraževanja so prednosti, ki nam pomagajo pri urejanju nogometnih igrišč na najvišji strokovni ravni.